Steun ons!

Samen in Nederland kan haar rol beter vervullen door uw steun.

Direct doneren

U kunt uw donatie zelf overmaken op rekeningnummer
NL70 RABO 0311 879403
ten name van Stichting Samen in Nederland. U kunt ook contant doneren, ondere andere tijdens inloopspreekuren of tijdens het afnemen van diensten van de stichting.

ANBI status

Stichting Samen in Nederland is door de Belastingdienst erkend als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat donateurs giften aan Stichting Samen in Nederland volgens geldende regels mogen aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Organisaties die de ANBI-status hebben, voldoen aan een aantal regels die een verantwoordelijk bestuur en degelijk beleid waarborgen. De ANBI-status geeft donateurs, maar ook Stichting Samen in Nederland, een aantal fiscale voordelen.

Word partner

Om onze maatschappelijke ambities waar te maken zijn we op zoek naar partners die deze ambitie delen. Wilt u graag een bijdrage leveren aan de integratie van vluchtelingen in uw gemeente, neem dan contact met ons op via info@sameninnederland.com of bel 06 1226 3980.

Word vrijwilliger

Voelt u zich geroepen een bijdrage te leveren aan Samen in Nederland? Dat kan als vrijwilliger. Er zijn een aantal terugkerende functies die u kunt vervullen als vrijwilliger zoals begeleider bij sociale activiteiten of taalcoach. Informeer naar de mogelijkheden via info@sameninnederland.com of 06 1226 3980.